info@ifs.co.me

Pišite nam

+382 (0) 67 213 550

Pozovite nas

[metform form_id="4578"]
 Kad se desi požar, gdje je osiguranje

Kad se desi požar, gdje je osiguranje

U ljudskoj prirodi je da se, tek kada se dogodi određeni događaj, upitamo „šta bi bilo kad bi bilo“. Ne kaže se uzalud da ljudi u potpunosti spoznaju vrijednost nečega tek kada ga izgube.

Koliko je vatru teško obuzdati, i kolike štete su požari nanosili prethodnih dana i mjeseci, možemo svakodnevno čuti a i osjetiti u vazduhu. Ne samo da su naša šumovita područja i ekosistemi pretrpjeli veliku štetu, već je i nekoliko privrednih društava ostalo bez vrijedne imovine. U nekim slučajevima uništena je imovina i vrijednost koja je stvarana godinama, čak možda i generacijama.

Međutim, ove informacije nam i dalje zvuče nekako daleko, sve dok sličan događaj ne osjetimo na svojoj koži.

Gubitak imovine, uz saznanje da do toga nije moralo doći, i da je sve moglo biti nadoknađeno samo da smo znali, ugovorili, imali osiguranje, izaziva nezadovoljstvo kod svakog ko se suoči sa sličnim problemom. Nažalost, odluku da se osiguramo, često odlažemo. A ne samo da je jednostavno ugovoriti osiguranje, već se i ne radi o visokom, nego o sasvim prihvatljivom izdatku. Kada je polisa osiguranja dobro ugovorena, uz podršku profesionalnog brokera, krajnja šteta za vlasnika je minimizirana.

Požarni rizici – globalni problem

U posljednjih 50 godina evidentan je rast šteta koje su posljedica prirodnih katastrofa. Sa sigurnošću možemo reći da požarni rizici predstavljaju jedan od globalnih problema savremenog društva sa velikim materijalnim i ekološkim posljedicama.

Istraživanja su pokazala da se, u slučaju pretrpljenog požara ili eksplozije, 40% malih i srednjih preduzeća  gasi. Neki od razloga koji utiču na ovakav ishod su: nemogućnost naplate štete, gubitak kadrova i kupaca, jačanje konkurencije, uništavanje dokumentacije.

Osiguranje imovine

Kako bi saznali koliko će Vas koštati polisa osiguranja, potrebno je da nam dostavite osnovne podatke o samom objektu kao i predmetima unutar njega. IFS tim će, potpuno besplatno, u najkraćem roku, pribaviti najbolju ponudu osiguranja za Vas, u skladu sa Vašim željama i mogućnostima.

Danas uplaćena premija osiguranja učiniće Vas sigurnim u slučaju nastanka nemilog događaja u budućnosti, i učiniće da se Vaša osigurana stvar/objekat lakše vrati u stanje prije tog događaja.

Koliko god Vam se činilo da se Vama to neće i ne može dogoditi, i da Vam je taj rashod trenutno manje potreban, samo pomislite da li biste to isto mislili da Vam sjutra sva imovina nestane? Da li bi u trenutku kada sami morate snositi troškove, Vaša prva pomisao bila „Pa zašto se nisam osigurao“?

Kako bi spriječili da požar uništi imovinu, stan ili kuću u kojoj živite, objekat u kojem radite, nekretninu koju posjedujete, automobil koji vozite, predlažemo da već danas zaključite polisu osiguranja!

Ukoliko je odgovor DA, naš tim je tu za Vas da Vam pomogne da se osigurate od svih potrebnih rizika i svedete na minimum posljedice eventualne štete u budućnosti!

Pišite nam već danas kako bismo odabrali najbolju polisu osiguranja za Vas. Kontakt

sr_RS