info@ifs.co.me

Pišite nam

+382 (0) 67 213 550

Pozovite nas

[metform form_id="4578"]

OSIGURANJE ZA VAS

Ovdje možete pronaći informacije koje će Vam pomoći da izaberete pravo osiguranje za sebe, svoju porodicu ili kompaniju.

PIŠITE NAM KOJA VRSTA OSIGURANJA VAM JE POTREBNA A MI ĆEMO NAPRAVITI NAJBOLJU PONUDU ZA VAS.

[metform form_id="4578"]

KOJA VRSTA OSIGURANJA JE PRAVA ZA VAS?

Osiguranje od posljedica nezgode

Nezgodom ili nesrećnim slučajem, smatra se svaka nepredviđena situacija koja se nije mogla planirati, a koja je nastala neočekivano i nezavisno od volje osiguranika.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Brojne su društveno odgovorne kompanije koje svojim zaposlenima nude dobrovoljno zdravstveno osiguranje kao dodatnu beneficiju.

Osiguranje imovine

Svi koji brižljivo planiraju svoju budućnost i vode računa o svojoj imovini izabraće odgovarajući tip osiguranja imovine. U nastavku objašnjavamo neke od najčešćih vrsta osiguranja imovine.

Osiguranje vozila

Brz tempo savremenog načina života ne može se zamisliti bez upotrebe automobila, kako za lične potrebe, tako i za poslovne. Iako su pažnja i bezbjednost ključne stvari u saobraćaju, nekada nam izmaknu kontroli pod uticajem mnogih okolnosti.

Osiguranje od odgovornosti

Kako je buduća dešavanja teško predvidjeti, uz odgovarajuću polisu osiguranja možemo umanjiti štetu potencijalnog štetnog događaja u budućnosti.

Putno osiguranje

Bez obzira na brižljive pripreme i na putovanju može doći do nepredviđenih situacija i nezgoda. Da biste bezbrižno putovali i uživali na željenoj destinaciji, potrebno je da ugovorite adekvatno osiguranje.

Osiguranje robe u prevozu

Uvoznici i izvoznici robe, veleprodaje, proizvodjačka i trgovinska preduzeća svjesni su potencijalnih rizika i nezgoda koje se mogu desiti tokom prevoza robe.

Životno osiguranje

Životno osiguranje nastaje kao težnja za osiguranjem budućnosti, a omogućava nam svojevrsnu štednju.  Često se postavlja pitanje da li je bolje da pojedinac sam štedi novac ili da ugovori polisu životnog osiguranja.

Niste sigurni šta je potrebno Vama ili Vašoj kompaniji?

Saznajte u samo par koraka…

[metform form_id="4578"]

ODLUČILI STE SE OSIGURATI?

Pitanja i mogućnosti je mnogo. Ne možete biti sigurni šta Vam sjutra donosi, ali svakako da je dobro imati sigurnog partnera…

partnerske kompanije

sr_RS