info@ifs.co.me

Pišite nam

+382 (0) 67 213 550

Pozovite nas

[metform form_id="4578"]
 Spakujte polisu u kofer

Spakujte polisu u kofer

Između putovanja i uživanja stoji znak jednakosti, a jedna od aktivnosti pogođenih pandemijom Covid-19 je upravo ovaj segment života.

Kako se Covid-19 mjere ublažavaju, povećava se broj putovanja, ali da bi uživanje bilo potpuno važno je biti bezbjedan i osiguran, jer pandemija još uvijek nije okončana.

Ugovaranjem polise putnog osiguranja, možete sebi omogućiti bezbrižan i bezbjedan boravak u inostranstvu. Zato je naša preporuka da prije svakog putovanja zaključite ovu polisu. U inostranstvu su medicinske usluge jako skupe i mogu predstavljati veliki, a svakako neplanirani trošak. Zato, ugovaranjem ove polise možete u inostranstvu dobiti neophodan ljekarski tretman, ljekove kao i druge potrebne analize, medicinski prevoz i hospitalizaciju, pa i u slučaju većih poteškoća povratak u zemlju prebivališta.

Takođe pored navedenog, moguće je ugovoriti i mnoge dodatne opcije kao što su osiguranje kašnjenja i gubitka prtljaga, krađe ili gubitka dokumenata kao i osiguranje za slučaj odustanka od putovanja.

U cilju pravilnog zaključenja ove polise i otklanjanja nedoumica na koji način koristiti njene benefite i u kojim situacijama je iskoristiti, IFS tim Vam može pomoći. Budite slobodni da nas pozovete ili nam pišite na ifs@ifs.co.me.

sr_RS