info@ifs.co.me

Pišite nam

+382 (0) 67 213 550

Pozovite nas

[metform form_id="4578"]
 Kako do najbolje polise osiguranja

Kako do najbolje polise osiguranja

Želite da se osigurate i zaključite polisu osiguranja ali niste sigurni koja vrsta osiguranja vam je potrebna, koje učešće u šteti, koje rizike bi trebalo da pokriva vaša polisa i mnoga druga pitanja. Mogućnosti je puno, pa samim tim i pitanja i nedoumica. Cijena osiguranja tj. premija jeste važna, ali to ne treba biti odlučujući faktor pri vašem izboru.

Da bi sebi obezbijedili najbolju polisu osiguranja treba pri samom odabiru osiguranja poznavati i analizirati sve faktore uticaja. Ono što pokriva polisa jedne osiguravajuće kuće, polisa druge isključuje, učešće u šteti koje nudi jedan osiguravač, drugi ne nudi, javljaju se i mnoge druge razlike.

Potrebno je uložiti mnogo truda i vremena da biste se informisali o svim ponudama, njihovim prednostima i manama. Nakon dobijanja informacija, slijedi njihova analiza, razmišljanje, nedoumice, sumiranje i donošenje odluke.

I na kraju…da li je polisa koju ste odabrali ujedno i najbolja? Da li će u slučaju iznenadnog štetnog događaja ta polisa ispuniti sve vaše potrebe i očekivanja?

Rješenje je u odabiru profesionalnog posrednika – brokera u osiguranju koji će biti u službi vašeg ličnog i profesionalnog savjetnika. Za manje vremena i manje novca, uz jednostavniji proces, posrednik će spojiti vaše individualne potrebe sa najboljom polisom odnosno osiguravajućom kućom.

Posrednici u osiguranju pružaju svojim klijentima temeljnu analizu potreba i preporuka baziranih na stručnom znanju stečenom kroz dugogodišnje iskustvo u radu na tržištu osiguranja.

Prednosti angažovanja posrednika u osiguranju ogledaju se u činjenici da posrednici u osiguranju imaju potpisane ugovore o saradnji sa svim osiguravačima na tržištu, i kroz to raspolažu širom ponudom usluga od onih usluga koje bi klijent dobio odlaskom kod samo jednog osiguravača.

Time klijent dobija mnogo više ponuda, uz mnogo manje utrošenog vremena a vjerovatnoća da će doći do najbolje polise višestruko se uvećava.

Kako je posrednik u osiguranju subjekt koji raspolaže iskustvom i poznavanjem svih vrsta osiguranja, on za klijenta prikuplja ponude od svih osiguravajućih kuća po uslovima koji su potrebni baš tom klijentu. Dakle, posrednik u osiguranju kreira jedinstven zahtjev u skladu sa jedinstvenim potrebama svakog klijenta, čime se potrebe klijenta stavljaju u fokus prilagođavajući samu ponudu klijentu, a ne klijenta ponudi.

Kako svaka polisa osiguranja ima različite karakteristike, a u tome su najvažniji faktori: obim pokrića, učešće osiguranika u šteti, maksimalna (potencijalna) suma koju osiguravač može ili treba isplatiti u slučaju nesrećnog slučaja, posrednik u osiguranju upoređuje sve dobijene ponude i utvrđuje koja polisa osiguranja nudi najbolje uslove za klijenta, a u isto vrijeme je i cjenovno najpovoljnija.

Ona ponuda u kojoj se spoje najbolji faktori važni za polisu osiguranja i konkurentna cijena – to je najbolja polisa osiguranja.

Usluge samog posrednika za klijenta su potpuno besplatne pa je pravo vrijeme da pozovete IFS tim koji će vam rado izaći u susret I pronaći najbolju polisu za vas.

sr_RS