info@ifs.co.me

Pišite nam

+382 (0) 67 213 550

Pozovite nas

[metform form_id="4578"]
 Zašto angažovati posrednika u osiguranju?

Zašto angažovati posrednika u osiguranju?

Prilikom donošenja odluke o angažovanju posrednika klijenti obično imaju više pitanja o njegovim uslugama, ponudi osiguranja i polisama. Posrednik u osiguranju je tu da biste što lakše i jednostavnije došli do najbolje ponude, a ona ponuda, u kojoj se spoje najbolji faktori važni za polisu osiguranja i konkurentna cijena, ujedno je i najbolja polisa osiguranja.

Usluge samog posrednika za klijenta su potpuno besplatne, što znači da klijent dobija svog ličnog i profesionalnog savjetnika bez potrebe plaćanja njegovog angažovanja.

Posrednik detaljnom analizom situacije i vašeg dosadašnjeg portfolija osiguranja, analizira moguće ostvarive rizike i pronalazi najefikasnije rješenje bilo da je u pitanju zaštita lične imovine ili neka porodična potreba, zaštita poslovnih investicija ili osiguranje finansijskih sredstava za bezbrižniju budućnost.

Posrednik analizira vašu imovinu i upućuje zahtjev koji sadrži sve ono što je potrebno za kreiranje polise. Kada prikupi sve ponude od osiguravajućih kuća, posrednik ih detaljno analizira i objašnjava šta koje pokriće podrazumijeva, šta uključuje a šta ne za ponuđenu cijenu. Vi dobijate predlog, koji možete prihvatiti ili donijeti neku drugačiju odluku. Klijent ima pravo na sopstvenu odluku pa i da odustane ili odloži proces.

Posrednik, odnosno broker, prati cjelokupan proces izrade polise i procesa potpisivanja iste. U slučaju štetnog događaja pomaže klijentu da podnese zahtjev i prijavu, savjetuje u pisanju odštetnih zahtjeva i vodi računa o cjelokupnim polisama klijenta, njihovom obnavljanju i svemu što je potrebno.

Kao što ste mogli zaključiti, broker vam omogućava da pažnju i vrijeme koje bi utrošili za pronalazak najboljeg osiguranja usmjerite na nešto drugo. On zastupa prvenstveno vaš interes, stavljajući vaše potrebe u fokus i analizirajući široku ponudu svih renomiranih osiguravača na tržištu. Na osnovu vaših potreba pronalazi najbolje rješenje za vaše osiguranje.

Štedjeći vaše vrijeme, a pružajući profesionalnu, pouzdanu, sigurnu, brzu i sveobuhvatnu uslugu broker pronalazi najbolju ponudu osiguranja. Kao vaš vodič i savjetnik, dovešće vas do najbolje polise prilagođene baš vašim potrebama.

Osiguranje je najbolji način da sačuvate svoju imovinu i obezbijedite bezbrižnu budućnost sebi i svojoj porodici. Zato pozovite IFS tim, a mi ćemo, potpuno besplatno, pronaći najbolje i najisplativije rješenje za vas.

sr_RS