info@ifs.co.me

Pišite nam

+382 (0) 67 213 550

Pozovite nas

 Odlučili ste se osigurati?

Odlučili ste se osigurati?

Odlučili ste da osigurate sebe, svoju imovinu ili kompaniju. Međutim, nijeste sigurni šta bi trebalo osigurati. Da li je neko osiguranje adekvatno i da li pokriva sve potrebne rizike? Na šta treba posebno obratiti pažnju? Da li sve osiguravajuće kuće pokrivaju iste rizike? Da li najjeftinija ponuda znači i najbolja?

Pitanja i mogućnosti je mnogo. Ne možete biti sigurni šta vam sjutra donosi, ali svakako da je dobro imati sigurnog partnera, šta god to sjutra donijelo.

Ako želite uštedjeti svoje vrijeme i novac, a dobiti najbolji odgovor na sve vaše nedoumice, odabir posrednika u osiguranju je opcija koju biste trebali razmotriti.

Insurance Financial Solutions (IFS) je društvo za posredovanje u osiguranju licencirano od strane Agencije za nadzor osiguranja. Kao vaš pouzdani partner, razumjeće okolnosti vašeg poslovanja i života, prepoznati vaše rizike i analizirati i pronaći adekvatnu ponudu za osiguranje.

Stavljajući klijenta u fokus naših aktivnosti kreiramo dugoročnu saradnju uz povjerenje i posvećenost.

Nudimo usluge posredovanja svim fizičkim i pravnim licima. Naš cilj je da klijentu obezbijedimo što bolje uslove osiguranja uz što nižu premiju.

Kao posrednici u osiguranju koji posluju nezavisno od društava za osiguranje, radimo isključivo u interesu klijenata, a naše usluge su za njih potpuno besplatne.

IFS ima potpisan ugovor sa svim osiguravajućim kućama koje posluju na tržistu Crne Gore, kako u domenu životnih tako i svih vrsta neživotnih osiguranja.

Među našim klijentima su i neke od najvećih kompanija u Crnoj Gori iz različitih djelatnosti: ugostiteljstva, građevinarstva, medicine, mala i srednja preduzeća, kao i fizička lica koja su prepoznala značaj adekvatnog osiguranja.

Stručnim znanjima, uz dugogodišnje iskustvo u radu na tržištu osiguranja, naš tim pomaže klijentima u sagledavanju materije osiguranja, njihovih potreba, analizira postojeće i moguće dodatne rizike, štedi novac i vrijeme klijentu, pruža sve potrebne informacije i pronalazi najbolje rješenje.

Kontaktirajte nas u slučaju potrebe za bilo kojom vrstom osiguranja, a mi ćemo pronaći najbolje rješenje za vašu porodicu ili kompaniju.

Više o našim uslugama

sr_RS