info@ifs.co.me

Pišite nam

+382 (0) 67 213 550

Pozovite nas

[metform form_id="4578"]
 Odlučili ste se osigurati?

Odlučili ste se osigurati?

Odlučili ste da osigurate sebe, svoju imovinu ili kompaniju. Međutim, nijeste sigurni šta bi trebalo osigurati. Da li je neko osiguranje adekvatno i da li pokriva sve potrebne rizike? Na šta treba posebno obratiti pažnju? Da li sve osiguravajuće kuće pokrivaju iste rizike? Da li najjeftinija ponuda znači i najbolja?

Pitanja i mogućnosti je mnogo. Ne možete biti sigurni šta vam sjutra donosi, ali svakako da je dobro imati sigurnog partnera, šta god to sjutra donijelo.

Ako želite uštedjeti svoje vrijeme i novac, a dobiti najbolji odgovor na sve vaše nedoumice, odabir posrednika u osiguranju je opcija koju biste trebali razmotriti.

Insurance Financial Solutions (IFS) je društvo za posredovanje u osiguranju licencirano od strane Agencije za nadzor osiguranja. Kao vaš pouzdani partner, razumjeće okolnosti vašeg poslovanja i života, prepoznati vaše rizike i analizirati i pronaći adekvatnu ponudu za osiguranje.

Stavljajući klijenta u fokus naših aktivnosti kreiramo dugoročnu saradnju uz povjerenje i posvećenost.

Nudimo usluge posredovanja svim fizičkim i pravnim licima. Naš cilj je da klijentu obezbijedimo što bolje uslove osiguranja uz što nižu premiju.

Kao posrednici u osiguranju koji posluju nezavisno od društava za osiguranje, radimo isključivo u interesu klijenata, a naše usluge su za njih potpuno besplatne.

IFS ima potpisan ugovor sa svim osiguravajućim kućama koje posluju na tržistu Crne Gore, kako u domenu životnih tako i svih vrsta neživotnih osiguranja.

Među našim klijentima su i neke od najvećih kompanija u Crnoj Gori iz različitih djelatnosti: ugostiteljstva, građevinarstva, medicine, mala i srednja preduzeća, kao i fizička lica koja su prepoznala značaj adekvatnog osiguranja.

Stručnim znanjima, uz dugogodišnje iskustvo u radu na tržištu osiguranja, naš tim pomaže klijentima u sagledavanju materije osiguranja, njihovih potreba, analizira postojeće i moguće dodatne rizike, štedi novac i vrijeme klijentu, pruža sve potrebne informacije i pronalazi najbolje rješenje.

Kontaktirajte nas u slučaju potrebe za bilo kojom vrstom osiguranja, a mi ćemo pronaći najbolje rješenje za vašu porodicu ili kompaniju.

Više o našim uslugama

sr_RS